Am inmatriculat peste 25.000 mașini pana in prezent. Avem o echipa cu peste 15 ani experienta si colaboram cu mari importatori auto, distribuitori sau firme de leasing din Bucuresti.

Modul de lucru este stabilit de comun acord cu clientul, ținând cont de specificul activității acestuia și de nevoile existente.

  • În orice situație, ne asumăm responsabilitatea eficienței și corectitudinii cu care serviciile contractate sunt prestate (procurarea documentelor necesare, verificarea acestora, respectarea termenelor agreate). 
  • Ridicarea documentelor de la sediul clientului, plata taxelor, efectuarea de traduceri și legalizări, dactilografieri, sunt serviicii standard incluse în oferta noastră, ori de câte ori sunt necesare.
  • Fiecare dosar este monitorizat de către echipa noastra de la momentul primirii solicitării până la momentul finalizării cu succes a acesteia.
  • Clientul beneficiază de rapoarte care prezintă situația exactă a dosarelor în lucru, pe toată perioada cât solicitarea este activă.

Echipa noastra are o experienta de peste 15 ani in servicii de inmatriculari auto in Bucuresti si Ilfov. Am inmatriculat peste 25.000 de auto. Colaboram cu importante firme, reprezentante si importatori auto din Bucuresti inca din anul 2001.

Incepand cu anul 2013 oferim servicii de inmatriculari auto in Bucuresti si Ilfov si pentru persoane fizice sau firme care au nevoie de inmatricuri auto ocazionale. Schimbarile legislative si procedurilor de inmatriculare sunt frecvente.

Daca doriti sa scutiti timp si nervi … puteti apela la serviciile noastre … Noi am reusit ca, in timp , sa reducem cantitatea de medicamente calmante pe care trebuie sa le luam dupa o zi de lucru cu plimbarile aferente la multiple autoritati smile1

Formalitati AUTO fara griji si nervi ? Tel: 0745 01 83 48