Servicii Administrare Flote Auto Bucuresti Ilfov

Am inmatriculat peste 25.000 mașini pana in prezent. Avem o echipa cu peste 15 ani experienta si colaboram cu mari importatori auto, distribuitori sau firme de leasing din Bucuresti.

Preluarea totală sau parțială a activităților de înmatriculare și logistică a parcului auto de echipa noastra este mai avantajoasa din punct de vedere financiar decât susținerea unui departament auto propriu.  Beneficiați de soluții rapide, precise, testate și garantate de experiența noastră.

Modul de lucru este stabilit de comun acord cu clientul, ținând cont de specificul activității acestuia și de nevoile existente.
  • În orice situație, ne asumăm responsabilitatea eficienței și corectitudinii cu care serviciile contractate sunt prestate (procurarea documentelor necesare, verificarea acestora, respectarea termenelor agreate).
  • Ridicarea documentelor de la sediul clientului, plata taxelor, efectuarea de traduceri și legalizări, dactilografieri, sunt serviicii standard incluse în oferta noastră, ori de câte ori sunt necesare.
  • Fiecare dosar este monitorizat de către echipa noastra de la momentul primirii solicitării până la momentul finalizării cu succes a acesteia.
  • Clientul beneficiază de rapoarte care prezintă situația exactă a dosarelor în lucru, pe toată perioada cât solicitarea este activă.

Putem prelua activitățile de înmatriculare și logistică a parcului auto.Oferta Personalizata ? Tel: 0745-01-83-48