Radiere Auto, Preschimbare Acte Bucuresti Ilfov

Radiere DITL (Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale)

Ai vândut mașina veche? Vrei să o vinzi? Ai câteva drumuri de făcut pentru a obține radierea și a nu mai plăti impozitul pentru ea. Te așteaptă câteva formulare la DITL și un inspector gata să te ajute. Posibil să fie și o coadă care să te ajute la meditație sau la parcurgerea întregului flux de știri de pe Facebook.
Sau te putem ajuta noi pentru 149 lei (plus TVA).
NE OCUPAM NOI DE TOT ? TEL: 0745-01-83-48

DUPLICAT CIV (Cartea de Identitate a Mașinii)

Ai rătăcit sau ai pierdut Cartea de Identitate a Mașinii (CIV)? Pisica ți-a vărsat cafeaua pe ea? Nicio problemă, îți poți face alta. Nu trebuie decât să faci un drum la Monitorul Oficial pentru a anunța pierderea/distrugerea, să aștepți publicarea anunțului tău, să plătești o taxă de 5 lei la CEC sau la Poștă sau la DITL (depinde în ce sector locuiești), să treci pe la RAR pentru a obține un formular special, să faci câteva copii la diverse documente, să mergi apoi la Serviciul Înmatriculări din Pipera și să obții o viză la formularul de la RAR completat parțial de tine, apoi la RAR din nou (cu toate actele) unde vei plăti noua carte și unde în câteva ore o vei primi.. și – nu, nu e gata – din nou la poliție în Pipera pentru a tipări datele proprietarului (tu) pe cartea de identitate.
Dacă nu-ți place să te plimbi cu mapa prin oraș, te putem ajuta să obții cartea de identitate stând acasă pentru doar 300 lei (plus TVA).
NE OCUPAM NOI DE TOT ? TEL: 0745-01-83-48

ITP

Ți-a expirat ITP-ul? Stațiile ITP sau RAR te așteaptă. Nu ai timp de drumuri? Programează-ți împreună cu noi o zi în care să te bucuri de transportul în comun perfect sincronizat din oraș și noi îți luăm mașina și rezolvăm problema pentru tine pentru doar 450 lei (plus TVA).
NE OCUPAM NOI DE TOT ? TEL: 0745-01-83-48

ÎNSCRIERE VEHICUL DITL

Ai cumpărat o mașină frumoasă la un preț bun? Felicitări! Statul te așteaptă să plătești impozit pentru ea, așa că iei toate actele și te prezinți la Direcția Impozite și Taxe Locale pentru a înregistra autovehiculul. Acolo va trebui să completezi un formular (îl poți găsi și singur pe net, la fel și lista cu actele necesare) și (cel mai probabil) vei sta cu răbdare la coadă pentru a ajunge la un inspector care îți va verifica dosarul, îți va înregistra cererea și îți va emite o hârtie care e bună la înmatriculat „titiul”.
Dacă nu-ți plac prea mult cozile, dosarele, formularele, parcările din centru sau completatul de formulare, îți facem noi înregistrarea mașinii pentru 149 lei (plus TVA). Iar dacă tot faci un drum la noi (unde notarul ne va emite o procură să putem face totul în locul tău pentru sarcina aleasă), poți să mai rezolvi câteva lucruri (RCA, CASCO sau consiliere pentru alte operațiuni).
NE OCUPAM NOI DE TOT ? TEL: 0745-01-83-48

DUPLICAT PLĂCUȚĂ

Te-a oprit poliția și ai aflat că circuli fără număr de înmatriculare? Suspect, nu? Cineva probabil a pus-o deja pe spatele unei căruțe, iar tu te-ai pricopsit cu un drum la notar (pentru a declara pierderea), cu unul în Pipera la Serviciul Înmatriculări și cu câteva capitole de carte bună citite (în caz că mai sunt și alții la coadă). Partea bună este că ți-ai putea verifica – în sfârșit – toate mailurile necitite.
Partea și mai bună e că la noi nu e coadă, suntem chiar în centru (undeva unde sunt și locuri de parcare) și cu doar 99 lei (plus TVA), și o procură făcută rapid fără să te mai urci în mașină, îți facem rost de o plăcuță nou-nouță cu numărul tău de înmatriculare favorit.
NE OCUPAM NOI DE TOT ? TEL: 0745-01-83-48

DUPLICAT TALON

Te-ai mutat și ai adresă nouă pe buletin? Aveai Certificat de Înmatriculare (talon) și deodată nu-l mai ai? Ar putea fi extratereștrii care iau mostre din diferite acte românești. Sau copiii, sau berea vărsată de vreun prieten pe portofel. Sau poate l-ai pierdut chiar tu. Noi nu te judecăm. Însă tu ar trebui să te înarmezi cu timp și cu răbdare pentru că Biroul Notarial, Agenția CEC, Poșta, DITL și Serviciul de Înmatriculări din Pipera te așteaptă cu porțile deschise (în cursul programului, desigur) pentru a le călca pragul, pentru a zăbovi pe la cozi și a-ți lăsa datele personale pe tot felul de formulare cu spații goale generoase.
Dacă ai alte planuri pentru timpul tău și pentru cerneala din stiloul preferat te putem ajuta cu obținerea talonului pentru doar 149 lei (plus TVA).
NE OCUPAM NOI DE TOT ? TEL: 0745-01-83-48

NUMERE PROVIZORII

Și zici că nu mai ai răbdare să conduci broscuța model clasic adusă ieri cu platforma tocmai din Germania? Tot ce ai nevoie este o pereche de numere provizorii (roșii), și timp de o lună poți face selfie cu „brotacul” în toate locurile preferate din oraș. Prietenii vor fi în extaz, însă tu ai câteva drumuri de făcut fără broscuță, pentru că documentele necesare pentru numerele „roșii” se obțin din locuri diferite. Vestea bună este că mersul pe jos pe la Vamă (în unele cazuri), pe la biroul de asigurări (pentru RCA), la CEC, Poștă sau DITL și la Serviciul de Înmatriculări din Pipera este foarte sănătos pentru fizicul tău. Iar statul în trafic (în cazul în care folosești altă mașină) te va face mult mai „zen” în doar câteva ceasuri de meditație la două-trei semafoare.
Vestea și mai bună este că la noi poți ajunge cu metroul în maxim 30 de minute cam de oriunde. Există și locuri de parcare, iar completarea formularelor, ziua pierdută și statul la cozi le vei putea înlocui cu lustruirea broscuței în fața casei pentru doar 149 lei (plus TVA).
NE OCUPAM NOI DE TOT ? TEL: 0745-01-83-48
  Echipa noastra are o experienta de peste 15 ani in servicii de inmatriculare auto in Bucuresti si Ilfov. Am inmatriculat peste 25.000 de auto. Colaboram cu importanti dealari si importatori auto din Bucuresti inca din anul 2001. Incepand cu anul 2013 oferim servicii de inmatriculare auto in Bucuresti si Ilfov si pentru persoane fizice sau companii care au nevoie de inmatricuri auto ocazionale. Schimbarile legislative si procedurilor de inmatriculare sunt frecvente. Daca doriti sa scutiti timp si nervi ... puteti apela la serviciile noastre ... Noi, am reusit ca, in timp , sa reducem cantitatea de medicamente calmante pe care trebuie sa le luam dupa o zi de lucru cu plimbarile aferente la multiple autoritati 🙂