Servicii Inmatriculare Auto Bucuresti Ilfov

Iti aducem talonul acasa sau la birou

Inmatriculare auto in Bucuresti Ilfov de unul singur ? Da, se poate

Alimenteaza cu 10 - 15 litri de combustitbil si fii pregatit sa iti iei cateva zile libere. Ai câteva drumuri de făcut dar poți inmatricula singur masina. Noi am numărat și, in total, sunt câteva ore bune de stat la coadă pe parcursul a mai multe zile.
  • Pe parcursul a circa 5 zile (dar poate ajunge si la doua saptamani) vei ști cu precizie unde sunt tot felul de instituții: biroul RCA, ANAF-ul de care aparții, DITL (taxe și impozite), poștă, CEC , Serviciul de Înmatriculări din Pipera și chiar vamă (în unele cazuri). Iti trebuie si putin noroc sa gasesti unde sa parchezi prin apropiere.
  • În unele locuri (ANAF) e posibil să mergi chiar de două ori, dar merită! Niciodata o coada nu seamana cu alta... Gradul de nervozitate al oamenilor sau al functionarilor este diferit.
  • Vor fi de completat și câteva formulare, maxim zece. Este necesar si un copiator, pentru că vei avea nevoie de diverse copii ale documentelor originale. Aaa, nu stiai si nu le aveai facute ? Trebuie luata coada de la inceput.

de la 239 lei + tva

Ai dat cateva mii de euro pe masina.

Te mai costa inca putin ca sa rezolvi inmatricularea rapid si fara batai de cap.

Ne ocupam noi de tot si iti Aducem Talonul Acasa ?
  Echipa noastra are o experienta de peste 15 ani in servicii de inmatriculare auto in Bucuresti si Ilfov. Am inmatriculat peste 25.000 de auto. Colaboram cu importanti dealari si importatori auto din Bucuresti inca din anul 2001. Incepand cu anul 2013 oferim servicii de inmatriculare auto in Bucuresti si Ilfov si pentru persoane fizice sau companii care au nevoie de inmatricuri auto ocazionale. Schimbarile legislative si procedurilor de inmatriculare sunt frecvente. Daca doriti sa scutiti timp si nervi ... puteti apela la serviciile noastre ... Noi am reusit ca, in timp , sa reducem cantitatea de medicamente calmante pe care trebuie sa le luam dupa o zi de lucru cu plimbarile aferente la multiple autoritati 🙂